Zelf aan de slag met makkelijke oefeningen

Hoe meer consults ik geef, hoe meer ik leer
De laatste tijd heb ik meerdere angstige en/of getraumatiseerde honden mogen spreken. Het waren mooie, liefdevolle en diepgaande gesprekken. De resultaten waren net zo mooi; aanzienlijk positieve veranderingen in het gedrag en zelfvertrouwen van deze honden die wel een extra steuntje in de rug konden gebruiken. Het fijne is dat al deze kanjers ondanks hun angst heel openhartig en dapper hebben gesproken. Daarmee hebben ze mij veel geleerd! Na elk gesprek geef ik namelijk tips en adviezen mee aan de aanvrager(s) van het consult. En bepaalde oefeningen bleven terugkomen en die bleef ik dus keer op keer uittypen. Dát kan makkelijker!

Naslagwerken
Momenteel ben ik bezig met het maken van diverse naslagwerken. Makkelijke oefeningen, algemene tips en liefdevolle adviezen. Zo kan je zelf aan de slag na het consult om bijvoorbeeld de relatie met je dier te versterken, de communicatie te verbeteren, je dier te kalmeren bij angst óf om gewoon te genieten van een lekker ontspannen moment samen.

Download een gratis voorbeeld
Benieuwd naar hoe zo een naslagwerk eruitziet? Download gratis het voorbeeld waarin ik uitleg hoe je hartscontact maakt met je dier. Het maken van hartscontact is een mooie en gemakkelijk methode om de relatie tussen jullie te verdiepen. Tijdens dit contact laat je jouw liefdevolle energie door het lichaam van je dier stromen. Waar wacht je nog op? Download de oefening via onderstaande link en ga aan de slag!

Ik wens jou en jouw dier(en) een mooie, liefdevolle ervaring toe.

Hartscontact maken – Linda Vis Dierencommunicatie