Wat weet jij over dierencommunicatie?

Wat weet jij over dierencommunicatie?

Voordat je op deze pagina leest over hoe ik te werk ga als je een consult hebt aangevraagd, is het handig om eerst de pagina dierencommunicatie te lezen. Hier leg ik zo beknopt en duidelijk mogelijk uit wát dierencommunicatie is en hoe dit, in mijn beleving, werkt.

STAP VOOR STAP

Iemand contact laten maken met je geliefde dier(en) – overleden of nog aanwezig in de fysieke wereld – is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Je weet misschien niet helemaal hoe het werkt, wat je ervan kan verwachten en wat het je kan brengen. Een brood halen bij de bakker is in ieder geval een stuk minder complex! Daarom leg ik graag stap voor stap uit hoe ik te werk ga. Wel zo fijn.

De aanvraag

Via het aanvraagformulier op deze website, stuur je mij het volgende:

 • De naam, het geslacht en de leeftijd (ongeveer) van je dier. Bij overleden dieren: wanneer zij overleden zijn.
 • De thuissituatie; met welke mensen en dieren leeft (of leefde) het dier waarmee ik contact opneem samen?
 • Een recente foto waarop je dier alleen staat (dus geen andere mensen of dieren), het liefst één waarop de ogen te zien zijn.
 • De reden(en) waarom je wil dat ik contact opneem. Dat kan zijn om één of meerdere vragen te stellen, om één of meerdere boodschappen door te geven, een combinatie daarvan of om te vragen wat het dier jou te vertellen heeft.

Je mag gerust eerst contact met mij opnemen als je hierover vragen of twijfels hebt!

HET GESPREK MET JOUW DIER

Als ik jouw aanvraag en de betaling heb ontvangen, plan ik in wanneer ik contact met je dier maak en dat laat ik jou weten, zo hoef je niet in spanning af te wachten en weet je waar je aan toe bent. Dit gebeurt overigens op afstand; ik doe dit in mijn vertrouwde omgeving en je dier hoeft niet bij mij aanwezig te zijn. De desbetreffende ochtend of middag van het contact ziet er als volgt uit:

Het verslag

Het is de bedoeling dat je eerst het letterlijke verslag van mijn gesprek met jouw dier één keer of meerdere keren goed doorleest. Welke boodschappen haal jij hier zelf uit? Pas dan kan je mijn interpretatie en advies doorlezen. Ik ken jouw dier namelijk niet. Misschien krijg jij een heel ander gevoel bij hetgeen hij of zij mij zegt, laat zien of voelen. En jouw gevoel is hierin belangrijker dan dat van mij, omdat jij je dier (goed) kent en omdat jullie samen leven. Mijn interpretatie en advies sluiten misschien exact aan op jouw interpretatie. Als dat niet het geval is, bieden ze wellicht een andere invalshoek. Het is aan jou om wel of geen gehoor te geven aan mijn advies en ik respecteer jouw keuze.

KOSTEN

Consult
op afstand

115
 • Uitgebreid verslag
 • Maximaal 7 vragen/ boodschappen
 • Naslagwerken om zelf mee aan de slag te gaan

Consult en energiebehandeling

200
 • Uitgebreid verslag consult
 • Uitgebreid verslag energiebehandeling
 • Vindt plaats op 2 verschillende dagen

Energiebehandeling
op afstand

105
 • Uitgebreid verslag
 • Geheel op afstand
 • Tijdstip in overleg (dier moet in rust zijn)

Referenties

“Wat een leuk en mooi verslag kreeg ik van onze 6 jarige hond Nala. Er stonden dingen in die ook echt kenmerkend zijn voor haar, zoals bijvoorbeeld de snoepjes die ze wel wat vaker zou willen (ze is namelijk gek op snoepjes en probeert ook snoepjes te krijgen op momenten waarbij ze het eigenlijk niet krijgt). Ze is ook een heel sociaal hondje en een allemansvriend. Dit was ook duidelijk in het verslag terug te zien. We zijn ook aan de slag gegaan met de tips voor het vele blaffen! Kortom, het is een leuke ervaring wat nieuwe inzichten geeft!”

Marlon Kester

“Een mooi gesprek heeft Linda gevoerd met ons inmiddels overleden hondje Jimmie. Jimmie was al heel oud en deed niet veel meer. We vroegen ons af of hij nog zin in het leven had. In het gesprek kwam naar voren dat hij een heel mooi leven heeft gehad met ons gezin en vele stranddagen heeft mogen meemaken. Iets wat ons zeker niet onbekend was. Linda vertelde dat ze een pijn in haar kaak voelde toen ze contact met Jimmie maakte. In eerste instantie kwam dit ons niet bekend voor. Totdat de dierenarts bij zijn laatste minuten aangaf dat hij heel veel pijn in zijn gebit had… Het is fijn om zo’n mooi verslag te hebben. Een mooie herinnering aan ons lieve hondje Jimmie.”

Shanna van der Valk