Linda Vis dierencommunicatie

Linda Vis dierencommunicatie is ontstaan vanuit een diep verlangen om de verbinding aan te gaan met dieren. Mijn liefde voor dieren is groot en altijd op de voorgrond aanwezig. Door het gesprek met ze aan te gaan op intuïtief niveau, kan ik ze helpen met het doorgeven van boodschappen aan de mensen waarmee ze leven. Tegelijkertijd kan ik veel van ze leren. Dieren attenderen mij op wat belangrijk is in het leven en zo maken zij mijn leven elke keer nóg mooier.

Een ander belangrijk onderdeel van mijn werk vind ik het creëren van bewustwording. Dankzij dierencommunicatie leren mensen dat dieren net als wij spirituele wezens in een aards lichaam zijn. Dat ze een eigen mening hebben, een visie. Gevoelens en emoties. En dat ze intelligent zijn. Ik hoop dat mensen door dit besef op een andere manier naar dieren kijken en op een liefdevollere manier met ze omgaan.

Linda Vis dierencommunicatie

Linda Vis dierencommunicatie is ontstaan vanuit een diep verlangen om de verbinding aan te gaan met dieren. Mijn liefde voor dieren is groot en altijd op de voorgrond aanwezig. Door het gesprek met ze aan te gaan op intuïtief niveau, kan ik ze helpen met het doorgeven van boodschappen aan de mensen waarmee ze leven. Tegelijkertijd kan ik veel van ze leren. Dieren attenderen mij op wat belangrijk is in het leven en zo maken zij mijn leven elke keer nóg mooier.

Een ander belangrijk onderdeel van mijn werk vind ik het creëren van bewustwording. Dankzij dierencommunicatie leren mensen dat dieren net als wij spirituele wezens in een aards lichaam zijn. Dat ze een eigen mening hebben, een visie. Gevoelens en emoties. En dat ze intelligent zijn. Ik hoop dat mensen door dit besef op een andere manier naar dieren kijken en op een liefdevollere manier met ze omgaan.

Beide beentjes op de grond

Er is een wereld voor mij opengegaan sinds ik deze manier van communiceren (her)ontdekt heb. Ik heb mij onderworpen aan kritische en confronterende zelfreflectie, om een stevige verbinding te leggen met mijn intuïtie. Daardoor weet ik nu heel goed wie ik ben, waar ik (voor) sta in het leven en wat mij gelukkig maakt. Ik werk met energieën, edelstenen, kaarten en ondefinieerbare krachten. Dat klinkt misschien zweverig, toch ben ik best nuchter. En humor speelt daarnaast een heel belangrijke rol in mijn leven. Onder andere daarmee probeer ik mijn visie en vooral liefde voor dieren te delen met mensen die zich wat minder bezighouden met ‘het onzichtbare’ en zo spiritualiteit een plekje te geven in deze samenleving. Mensen uit te dagen eens naar binnen te kijken, in plaats van naar buiten. De dieren helpen mij daarbij.

Mijn grote dierenliefdes

In mijn logo zijn mijn hond Chica en poes Poofy verwerkt, omdat zij de start van mijn bedrijf hebben meegemaakt. Intussen heb ik labrador Giada (inmiddels overgegaan) en poezen Brioche en Cappuccino in onze familie mogen verwelkomen. Zij helpen mij dit werk mogelijk te maken. Ze herinneren mij eraan dat het leven draait om de juiste intenties, eerlijkheid, liefde en genieten. Niet toeleven naar het weekend en vakanties. Nee, het leven ten volle benutten. Dát doen, waar je vreugde uit beleeft, zo veel en zo vaak mogelijk. Ik hou van hen, met elke vezel in mijn lijf en ben ze dankbaar voor alles wat ik van ze leer en de liefde, dankbaarheid en onvoorwaardelijke acceptatie die ik van ze ontvang. Ook voel ik mij gesteund door verschillende dieren die al eerder in mijn leven over zijn gegaan. Vooral Gizmo, de prachtige zwarte poes die ruim 17 jaar deel heeft uitgemaakt van mijn leven, speelt een belangrijke ondersteunende rol bij de consulten die ik geef.

Werken vanuit liefde

Als ik je dier namens jou een consult mag geven, kan ik vooraf niet aangeven wat de resultaten zijn. De uitkomsten liggen aan jouw aanvraag en aan hetgeen je dier mij wil vertellen of vragen. Ik kan je wel beloven dat ik zonder oordeel, met de juiste intentie – vanuit liefde en de wil om te helpen – voor jullie aan de slag ga.