ENERGIEBEHANDELING / HEALING

Energiebehandeling

Je dier ondersteunen bij het herstel van een letsel, ziekte of trauma. Het lichaam voorbereiden op een medische ingreep. Het zelfvertrouwen een boost geven. Weer in balans komen na grote veranderingen zoals een verhuizing. Even heerlijk en volledig ontspannen… De redenen om je dier een energiebehandeling – ook wel healing – cadeau te doen, zijn eindeloos. Maar, wat is een energiebehandeling precies en hoe werkt het?

ENERGIEBEHANDELING / HEALING

In het lichaam zitten verschillende energiewieltjes, ook wel bekend als chakra’s. Deze staan stuk voor stuk in verbinding met een bepaald deel van het lichaam en de bijbehorende organen en lichaamsfuncties. Ook zijn er emotionele aspecten aan de chakra’s verbonden. Chakra’s zorgen ervoor dat de energie die continu door het lichaam stroomt gelijkmatig wordt verdeeld over de desbetreffende lichaamsdelen. Maar wat als één (of meerdere) van die wieltjes niet of niet soepel draait, of juist een enorme snelheid heeft? Dan wordt de energie niet gelijkmatig verdeeld, ontstaat er mogelijk disbalans en dat kan tot uiting komen in lichamelijke en/of emotionele klachten. Tijdens een energiebehandeling – of healing – zorg ik ervoor dat alle chakra’s weer soepel draaien en dat de energie (weer) gelijkmatig verdeeld kan worden om die balans te herstellen.

HET ZELF-HERSTELLEND VERMOGEN

Een lichaam zit prachtig in elkaar en weet exact wat het nodig heeft om optimaal te functioneren. Het enige wat ik doe tijdens het geven van een energiebehandeling, is het stimuleren van het zelf-herstellend vermogen. Bij lichamelijke of emotionele klachten richt ik mij niet op de klacht zelf, maar op het energetische lichaam als geheel. Want als het lichaam in staat is om energie (weer) optimaal te verdelen en op de juiste plekken in te zetten, kan het zelf aan de slag daar waar nodig. Hoe klein of groot de disbalans ook is; een dier heeft altijd baat bij een energiebehandeling. Van ondersteuning bij het herstel van een operatie of het verwerken van een traumatische ervaring tot een volledige diepte-ontspanning: een energiebehandeling is hoe dan ook heilzaam! Vanzelfsprekend raad ik bij fysieke klachten aan om een dierenarts te raadplegen. 

ZO WERKT EEN ENERGIEBEHANDELING / HEALING

Ik begin met een meditatie en diepte-ontspanning ter voorbereiding. Zo maak ik contact met mijn intuïtie, en zet ik mijn gedachten/ego even op sluimerstand. Dan maak ik contact met jouw dier (lees meer hierover op de pagina dierencommunicatie). Ik stel mijzelf netjes voor, vraag of jouw dier openstaat voor een energiebehandeling en bij akkoord gaan we van start. Eerst vul ik het dier bij wijze van spreken op met een lading zuivere energie en vertel ik hem of haar hoe eventuele ‘negatieve’ energie af te voeren. Vervolgens ga ik elk van de zeven chakra’s af – je weet wel, die energiewieltjes –en die breng ik zo nodig in balans door ze groter of kleiner te maken en/of sneller of langzamer te laten draaien. Tot slot maak ik een uitgebreid verslag voor jou met hierin de uitleg over alle chakra’s die uit balans waren, de mogelijke betekenis daarvan én mijn overige waarnemingen.

EEN ENERGIEBEHANDELING / HEALING OP AFSTAND?!

Ja! Voor een energiebehandeling hoef ik niet bij het dier in de buurt te zijn. Energie is namelijk overal en het is niet zo dat ik mijn eigen energie aan het dier geef. Middels intuïtieve communicatie maak ik contact met de levensenergie van een dier, waardoor ik ook zijn of haar energetisch lichaam kan voelen en/of zien. Dat gaat mij het beste af als ik in alle rust vanuit mijn eigen kamer te werk ga.

Een energiebehandeling kan apart óf samen met een consult dierencommunicatie afgenomen worden. Kies je voor een energiebehandeling zonder voorafgaand consult? Dan mag je in het aanvraagformulier kort en krachtig aangeven waarom jij dit voor jouw dier wil doen. Als er een consult aan vooraf gaat, dan wordt al snel in het gesprek met jouw dier duidelijk wat de aandacht behoeft tijdens de energiebehandeling. Neem bij vragen gerust contact op!

KOSTEN

Consult
op afstand

115
  • Uitgebreid verslag
  • Maximaal 7 vragen/ boodschappen
  • Naslagwerken om zelf mee aan de slag te gaan

Consult en energiebehandeling

200
  • Uitgebreid verslag consult
  • Uitgebreid verslag energiebehandeling
  • Vindt plaats op 2 verschillende dagen

Energiebehandeling
op afstand

105
  • Uitgebreid verslag
  • Geheel op afstand
  • Tijdstip in overleg (dier moet in rust zijn)