Blogs & vlogs

Blogs & vlogs

Dierencommunicatie, ook wel telepathisch of intuïtief communiceren met dieren, is een onderwerp waar veel over te vertellen valt. Héél veel. Daarom plaats ik regelmatig een blog of video, waarin ik dieper op bepaalde facetten van deze natuurlijke manier van communiceren ga. Heb je tips, ideeën of suggesties? Laat met mij weten!

Ode aan Giada

Alhoewel ik denk dat er geen woorden zijn die kunnen beschrijven hoe dankbaar ik jou ben, hoeveel ik van jou houd en hoe mooi ik jou vind, probeer ik het alsnog. Want dat is het minste wat ik voor jou kan doen; de wereld vertellen over jou.

Lees meer
Harstcontact

Zelf aan de slag!

Download gratis het voorbeeld waarin ik uitleg hoe je hartscontact maakt met je dier; een mooie en gemakkelijk methode om de relatie tussen jullie te verdiepen.

Lees meer
Meditatie dierencommunicatie

Paranormale gave

Ik ben niet uitzonderlijk paranormaal begaafd en heb geen bijzonder talent als het op dierencommunicatie aankomt!

Lees meer