geef je dier een stem!

Wil jij je dier een stem geven en/of een energiebehandeling? Wat mooi! Je dier zal je dankbaar zijn. Vul het aanvraagformulier in, maak het bedrag dat bij de aanvraag hoort over* en ik laat je binnen enkele werkdagen na ontvangst van de betaling weten wanneer ik het consult en/of de behandeling inplan. Let op: maart en april  2023 zijn volgeboekt. Consulten en behandelingen kunnen niet eerder plaatsvinden dan mei 2023!

*Waarom vooraf betalen?
Mijn werk doe ik vanuit de liefdevolle intentie om dieren en mensen te helpen. Dat neemt niet weg dat ik er betaald voor wil worden; ik leef immers niet van lucht! Voorheen liet ik mijn klanten achteraf betalen, om te benadrukken dat geld van ondergeschikt belang is. Helaas is daar te vaak misbruik van gemaakt en heb ik besloten alle diensten vooraf te laten voldoen. Twijfel je over mijn intentie? Neem dan gerust eerst contact op, voor je de aanvraag invult en de betaling voldoet!

**Hoe vooraf te betalen?
Maak het bedrag dat bij de aanvraag hoort over op bankrekening NL48 RABO 0135 3354 34 t.n.v. Linda Vis en vul als beschrijving de naam in van jouzelf en het dier waarvoor je de aanvraag doet.